Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مذهبی گفت: اساس کار عاشورا، همین ایستادگی بر روی ارزش‌ها و مبارزه با دشمن یا به تعبیری مقاومت در برابر نظام استکباری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام صفر قربان پور مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان مرکزی و کارشناس مذهبی در گفتگو با دیار آفتاب؛ ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان گفت: عاشورا پیام های متعددی دارد و امروز می توان با توجه به شرایط برخی از مهمترین آنها را یادآور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نکته مهمی که خیلی قابل ملاحظه است اصل ایجاد روحیه ظلم ستیزی،مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن است و این موضوع در بیانات آقا اباعبدالله(ع) مکرر آورده شده و در واقع اساس کار، همین ایستادگی بر روی ارزش ها و مبارزه با دشمن یا به تعبیری مقاومت در برابر نظام استکباری است.

کارشناس مذهبی با تأکید بر اینکه عاشورا الگوی بزرگی برای بشریت است بیان کرد: این موضوع به ویژه برای نسل جدید که امروز در مقابل هجمه استکبار علیه دین و اسلام مقاومت می کنند قابل توجه و لازم است.

وی با بیان اینکه نهضت امام حسین(ع) صرفا اختصاص به روز عاشورا و سال ۶۱ هجری و دوران یزید آن روز ندارد، گفت: در واقع هرجا آن شرایط اتفاق بیفتد پیروان امام حسین(ع) همانند خود ایشان باید مقابله کنند و در برابر یزیدیان محکم و استوار ایستادگی داشته باشند.

قربان پور با تأکید بر اینکه پیروان آقا اباعبدالله در برابر دین باید تا مرز شهادت راه خود را ادامه دهند افزود: عاشورا درس بسیار بزرگ و پیامد بسیار ارزشمندی دارد که لازمه قرار گرفتن در مکتب عاشورا معرفت،بصیرت و هوشیاری کامل به همه جوانب نهضت است که باید مورد توجه باشد.

ریشه کن کردن نهاد خانواده نمونه ای از ظلم نرم دشمنان  

وی با اشاره به اینکه مکتب حسینی(ع) می گوید در برابر جزء ترین انحرافات نباید کوتاهی کرد گفت:در شرایط امروز به کار گرفتن نهضت عاشورا کاملا ملموس است به جهت اینکه سلطه جهانی قدرت بیشتری پیدا کرده و همچنین شعاع گسترده تری در ابعاد ظلم وجود دارد. در برخی از جاها شاید فعالیت ها در ظاهر به شکل ظلم و ستم هم نباشد اما با کارها و ظلم های نرم به عنوان نمونه در راستای ریشه کن کردن نهاد خانواده و امثال اینها تلاش می کنند.

کارشناس مذهبی حماسه حسینی را پر از درس های بزرگ دانست و افزود: نهضت عاشورا الگوی کاملی است و همه چهره ها در این نهضت نقش آفرینی می کنند و از پیرمرد تا جوان در مکتب حسینی حضور دارند.

وی با بیان اینکه زنده کردن احکام دین و به ویژه امر به معروف و نهی از منکر از جمله پیامدهای عاشوراست گفت: این به اندازه ای حائز اهمیت است که امام حسین(ع) فرمودند که من برای عمل به امر به معروف و نهی از منکر قیام کرده ام و در این مسیر به منش و سیره جدم امیرالمومنین(ع) عمل خواهم کرد.

قربان پور در این خصوص تصریح کرد: احیای احکام دین و اصول مبانی اعتقادی و دینی به دست امام حسین(ع) می تواند پیام های مهمی برای شرایط امروز جامعه باشد و پیروان راه ایشان باید این موضوع را به عنوان اصل قرار دهند.

وی با بیان اینکه اصل حکومت یزید و معاویه منکری بزرگ بود بیان کرد: آنها غصب حکومت اهل بیت(ع) را انجام دادند و در واقع آنان در حد و اندازه جایگاهی که در آن نشستند نبودند چراکه از خاندان ظلم و فساد هستند.

کارشناس مذهبی در این خصوص ادامه داد: وقتی اصل حکومت فاسد و ظالم بود این خود منکری بزرگ است و برای اینکه از این منکر جلوگیری شود

باید خون ها ریخته شود و جان ها فدا شود و تنها به سخنرانی نمی توان اکتفا کرد.

قربانپور اضافه کرد:اگرچه در موضوع امر به معروف و نهی از منکر ابتدا نصیحت و توصیه تأکید شده و امام حسین(ع) همه اینها را انجام داد ولی وضعیت آن زمان به حدی بغرنج بود که حماسه عاشورا اتفاق می افتد.

وی با بیان اینکه در دنیای امروز در مقابل جهان کفر، وظیفه اول تبیین است افزود: تشریح و تبیین مبانی اعتقادی در اولویت است ولی اگر منکر خیلی بزرگ بود طبیعتا پا به میدان گذاشتن در مرحله عمل و هزینه دادن لازم است و گاهی اوقات این هزینه به اندازه ای است که باید جان ها را فدا کرد.

 قربان پور با اشاره به اینکه اگر حجمه به آحاد حاکمیت دینی و به مبانی اعتقادی صورت گیرد در این شرایط از حد تعارف خارج شده و باید مقاومت را تا پای جان ادامه داد گفت: در این راه باید از مکتب اهل بیت(ع) استفاده کرد و در این شرایط اگر در ظاهر هم پیروزی اتفاق نیفتد ولی قطعا تبعات اجتماعی زیادی خواهد داشت.

وی با تأکید بر اینکه امروزه در سراسر عالم نام ابا عبدالله(ع) همانند نوری می درخشد  بیان کرد: نه تنها نام ایشان بلکه نام ۷۲ تن از یاران ایشان همانند گوهری در تاریخ درخشان است.

این کارشناس مذهبی اظهار کرد: عاشورا نشان می دهد پیروزی با مجاهدان الی الله و آمران به معروف و ناهی از منکر است و این باید برای ما درس مهمی باشد.

وی با بیان اینکه در نهضت عاشورا توجه به ارزش های معنوی یک اصل است گفت: ارزش هایی همچون نماز،قرآن کریم،حجاب ،توجه به حلال و حرام زندگی و پوشش اسلامی در جریان عاشورا بسیار نمایان هستند و امام حسین(ع) اینها را با قیام خود به رخ کشید و هیچ وقت کهنه نخواهند شد.

قربان پور در این خصوص ادامه داد: نهضت عاشورا به نمازگزاران، مجریان احکام و همه کسانی که ارادتمند آقا اباعبدالله(ع) هستند درس می دهد و ضمن آنکه عزاداری می کنند باید به مبانی اعتقادی مقید باشند و تقید را در حد اعلاء رعایت کنند که یکی از آنها اقامه نماز در اول وقت است.

تقید به احکام دین ما را به اراده های محکم می رساند

وی با بیان اینکه تقید به احکام دین ما را به اراده های محکم می رساند افزود: جوانان باید توجه ویژه ای به این موضوعات داشته باشند.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان مرکزی با تأکید بر اینکه اصل قیام عاشورا برای این است که احکام الهی بر روی زمین اجرا شود گفت:  این اجرای احکام الهی در زمین ضمن اینکه مقاومت و هزینه نیاز دارد مهم آن است که در کل فضای معنوی حاکم باشد و در واقع عدالت اسلامی برقرار باشد و ارزش ها حکومت کنند و معیارهای سبک زندگی بر اساس اسلام باشد و انسان به هرجایی که نگاه می کند نماد دین حکومت کند و این مهم است که ما در یک فضای مبتنی بر دین زندگی کنیم.

وی با اشاره به اینکه اگر توانستیم در هر جا نمودی از اسلام و دین را مشاهده کنیم، از خودگذشتگی و ایثار در آن جا، جان پیدا می کند افزود: دفاع از مظلوم در این مقطع حائز اهمیت می شود و در واقع اگر اصل، دین شود قطعا حاشیه هایی همچون منیت و خودنمایی ها مطرح نیست.

 قربان پور در پایان خاطر نشان کرد: هرکس در این صحنه تعهد و اخلاصش بیشتر ، پیشتر است و قطعا خداوند برکات این اعمال خیر را خواهد داد و شفاعتی که وعده آن داده شده جایگاه مهمی پیدا می کند.

 انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۸۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیر آراسته: جوانان درس مقاومت را از شهدا فرابگیرند

رئیس هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی‌ گفت: دانشجویان دانشگاه‌های افسری و جوانان باید درس مقاومت و فداکاری را از شهدای دوران هشت سال دفاع مقدس فرابگیرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، امیر سرتیپ ناصر آراسته‌ رئیس هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی‌ در بیست و ششمین دوره‌ هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی در جمع دانشجویان، ضمن تأکید بر قداست مناطق مرزی کشور که در دوران جنگ شاهد کشاکش‌های مختلف میان سربازان اسلام و مزدوران رژیم بعث عراق بوده‌اند، اظهار داشت: مناطق مرزی غرب کشور که عرصه‌ نبرد میان خیر و شر، یعنی میان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و رژیم بعثی صدام بوده‌اند، به مثابه‌ فرش قرمزی هستند که با خون پاک و مطهر شهدای هشت سال دفاع مقدس مزین شده‌اند.

وی افزود: به همان نحوی که در قرآن کریم، از ستارگان در معنای تلألو، نورافشان و راهنمای پیدا کردن مسیر یاد شده است، شهدا نیز به مثابه ستارگانی بر روی زمین، راهنمایان تمامی افراد جامعه برای گام نهادن در مسیر درگاه ذات احدیت، انبیای الهی و ائمهی اطهار در دنیا و آخرت هستند.

امیر سرتیپ آراسته اظهار کرد: اساتید، جانبازان و پیشکسوتان دوران جنگ تحمیلی به سبب به دوش کشیدن تجربیات و آموخته‌های ارزشمند نظامی و غیرت‌مندی نسبت به انقلاب و نظام اسلامی، به منزله‌ ستاره‌های دنباله‌داری هستند که نوری از عشق و ایثار از خود به یادگار می‌گذارند.

وی تصریح کرد: حضور دانشجویان دانشگاه‌های افسری در چنین مکانی، بدان سبب است که این جوانان بتوانند با دیدن «عبرت»، شنیدن «نصیحت» و دریافتن «حکمت»، درس مقاومت و فداکاری را از شهدای دوران هشت سال دفاع مقدس فرابگیرند تا از این طریق، بتوانند به عوامل و زمینه‌های پیشرفت و حصول دستاورد در طی دوران جنگ تحمیلی نائل شوند.

رئیس هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی در پایان خاطر شان کرد: در صورت ممارست در اصول سه‌گانه‌ فوق‌الذکر و فراگیری آموزش‌های میدانی و عملی کافی و درست، می‌توان به کسب رضایت خداوند متعال، جانشینان وی و ولی فقیه دست یافت و سعادت دنیا و آخرت خود را در راه اعتلای میهن اسلامی، تضمین کرد

ایستادگی بر سر ارزش‌ها و اصول، عامل پایداری نظام در مقابل هرگونه توطئه‌ای است

امیر سرتیپ محمدحسین دادرس جانشین فرمانده کل ارتش، با حضور در آیین افتتاحیه بیست و ششمین دوره‌ هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی که با حضور جمعی از فرماندهان نیروهای چهارگانه‌ ارتش، مسئولان لشکری و کشوری استان خوزستان، اساتید مدعو و پیشکسوتان هیئت معارف جنگ، روحانیون عقیدتی‌سیاسی‌های ارتش و دانشجویان دانشگاه‌‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران، در پادگان "دژ" شهر خرمشهر برگزار شد، ضمن ابراز مسرت از حضور دانشجویان دانشگاه‌های افسری در این دوره‌ هیئت معارف جنگ، گفت: همان‌طور که امام خمینی (ره) فرمودند «دوران هشت سال دفاع مقدس، دانشگاه انسان‌سازی بود»؛ بدین معنا که تمامی آحاد جامعه، با هر رنگ و جنسیتی، از هر قومیت و گویشی، برای پاسداری از آب و خاک میهن اسلامی خود به پا خاسته و با وجود تمام تفاوت‌های رفتاری و زیستی، از انقلاب و نظام اسلامی دفاع کردند.

وی افزود: تبدیل شدن به انسان‌هایی وارسته و متعالی برای حراست از آب و خاک کشور و عبور از کسوت‌ها و تعلقات دنیوی و دست یافتن به صفات و نشانه‌های الهی بر روی زمین، رسیدن به تجرد معنوی که افراد را به اصل خود نزدیک‌تر کرده تا به پاسداشت ارزش‌ها و هنجارهای ناب انقلاب اسلامی پرداخته و از این رهگذر بتوان در مقابل هر دشمنی از شرق تا غرب عالم ایستادگی کرد، همان مراد و منظوری است که امام خمینی (ره) از دانشگاه بودن جنگ و دوران هشت سال دفاع مقدس مد نظر داشتند.

امیر سرتیپ دادرس با تأکید بر توأمانی شناخت گذشته برای نیل به موفقیت در آینده، اظهار کرد: همکاری و تعامل میان تمام افراد دست‌اندرکار و نیز ایستادگی به پای ارزش‌ها و اصول بنیادین نظام اسلامی، با وجود انواع هجمه‌های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، اصلی است که می‌تواند نظام مقدس جمهوری اسلامی را در مقابل هرگونه توطئه، تحمیل یا تغییر ارزش‌های غیرمرتبط با اسلام ناب محمدی رهایی بخشد.

وی حضور مؤثر در فضای مجازی را برای انتقال ارزش‌های دفاع مقدس و تقویت بنیه‌های انقلابی ضروری دانسته و تصریح کرد: با حضور در عرصه‌ فضای مجازی می‌توان ضمن برخورداری از آخرین اطلاعات، در راه دفاع و حفاظت از ارزش‌های والای هشت سال دفاع مقدس نیز کوشش کرد تا بدین ترتیب بتوان با تقویت اعتقادات و تکیه بر ارزش‌هایی که در دوران جنگ تحمیلی، سبب برتری ما بر دشمنان شده‌اند، برای روز‌ها و حوادث آتی نیز آمادگی و بصیرت خود را حفظ کنیم.

امیر سرتیپ دادرس در پایان خاطرنشان کرد: آنچه که امروز در دستان نظام اسلامی وجود دارد، همرده با آخرین دستاوردهای فنی- مهندسی کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی بوده و لازم است تا این برتری در حوزه‌ جنگ سخت را با بهره‌گیری از مهارت‌های نیروهای انسانی و قدرت نرم جوانان کشور، به موفقیت دوچندان بدل کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایه و اساس و ریشه قدرت امروز کشور، معلمان و اساتید هستند
  • کشف یک سنگ که در دوران روم باستان بیشتر از طلا ارزش داشته است
  • جمهوری اسلامی ایران نماد ایستادگی در برابر دولت‌های متکبر است
  • تاکید المشاط بر آگاهی و وحدت یمنی‌ها در برابر توطئه دشمنان
  • مهم ترین تفاوت های پیچ خشکه و معمولی
  • چند نوع تست لاستیک وجود دارد؟
  • تجلیل امیرعبداللهیان از ایستادگی ملت ‌و گروه‌های مقاومت فلسطینی در برابر صهیونیست‌ها
  • ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است
  • امیر آراسته: جوانان درس مقاومت را از شهدا فرابگیرند
  • ایستادگی بر سر ارزش‌ها عامل پایداری نظام در مقابل توطئه‌ است